Kazerne-activiteiten in april gericht op ‘kleine stapjes maken’

Foto: De Kazerne

WAALWIJK – De Kazerne heeft voor de maand april weer een uitgebreid aanbod klaar staan. Deze keer veel aandacht voor manieren om (weer) lekker in je vel te zitten. Herstel gaat in stapjes. Dat kan door het ondernemen van fysieke beweging, maar ook door het volgen van een workshop, cursus of themabijeenkomst. Of een bezoek aan de inloop. Alles is gratis voor inwoners van de gemeente Waalwijk. Iedereen is welkom.

Workshops

  • Op dinsdag 2 april is er workshop ‘Levenslust, meer plezier in je leven’.
  • Tijdens de GO Healthyweek is er op maandag 8 april om 10.00 uur een wandelworkshop ‘Stap voor stap’. Je loopt een uur door Waalwijk, waarbij af en toe wordt stil gestaan bij hoe je in beweging komt.
  • Op dinsdag 9 april 10.00 uur start de workshop ‘Lekker in je vel en herstel’ (twee bijeenkomsten) en kun je om 15.30 uur meedoen aan een speciale kennismakingsles boksen.
  • De ontspanningsworkshop ‘Uit je hoofd in je lijf’ was in maart al snel vol. Daarom wordt deze op donderdag 11 april om 13.30 uur opnieuw aangeboden.
    Eind van de maand zijn er de creatieve workshop ‘In je element met wie je bent’ (25 april 13.30 uur) en workshop ‘Verder na verlies (29 april 13.30 uur).

Themabijeenkomsten

Deze maand zijn er drie themabijeenkomsten. Hiervoor hoef je je niet aan te melden. De thema’s zijn:

  • ‘Steun, hoe ontvang of geef je die?’ – donderdag 4 april 10.00 uur
  • ‘Vertrouwen in jezelf en de ander’ – maandag 15 april 10.00 uur
  • ‘Anders leven met chronische klachten’ – dinsdag 23 april 14.00 uur.

Tijdens themabijeenkomsten kun in gesprek over het onderwerp om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Je mag ook alleen komen luisteren.

Uitgebreide informatie over de inloopmomenten, activiteiten en het aanmelden vind je op www.dekazernewaalwijk.nl en in de WaalwijkApp.

De Kazerne
Hertog Janstraat 5 Waalwijk
De ingang is achterom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen