Karate Team Sonnema neemt vier prijzen mee uit België!

Foto: Rick Sonnema

GERAARDSBERGEN – Dit weekend reisde ons karateteam met supporters af naar het Belgische Geraardsbergen om deel te nemen aan de internationale Maitoshi Trophy!

Vroeg in de ochtend stonden alle teamleden klaar onder begeleiding van coaches Gerrie van Tilburg en Leo Sonnema. Benaya Bagdja wist overtuigend de eerste prijs te behalen in zijn categorie -18 jaar en mocht de beker in ontvangst nemen.

Later nam Benaya deel aan de open klasse, waar hij na een moedig gevecht tegen zijn Australische tegenstander met 4-1 verloor. Hij vocht zich echter knap terug door de herkansingen te doorstaan en uiteindelijk het brons mee naar huis te nemen in deze zware categorie!

Rick Sonnema behaalde de derde plaats in de categorie 18+ senioren. Na een nipt verlies tegen een Australische tegenstander, wist hij alle overige wedstrijden overtuigend met 5-0 te winnen. In de open klasse bereikte hij de finale door opnieuw alle wedstrijden met 5-0 te winnen. In een spannende finale verloor hij nipt met 2-3 van zijn Australische tegenstander.

Daphne, Sophie, Chris en Bruce hebben ook uitstekende prestaties geleverd. Daphne won zelfs haar eerste internationale wedstrijd en toonde zelfverzekerdheid op de mat tijdens het kumite. Chris verloor helaas nipt de strijd om het brons. Hoewel er deze keer geen medailles werden behaald, hebben jullie allemaal fantastisch je best gedaan en veel inzet getoond! Deze ervaring zal dienen als motivatie voor de komende trainingen. Op naar nog meer successen!

Ook verdient Sidney Meijer een vermelding, die knap het brons won bij de 18+ senioren. Sidney traint op donderdag mee met ons wedstrijdteam.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen