Fietsmaatjes Waalwijk officieel van start

Notaris van Grinsven van DGF notarissen (l) en Jeroen van Heusden, voorzitter Fietsmaatjes Waalwijk (r)
Notaris van Grinsven van DGF notarissen (l) en Jeroen van Heusden, voorzitter Fietsmaatjes Waalwijk (r)
Foto: Fietsmaatjes Waalwijk

WAALWIJK – Jeroen van Heusden, voorzitter van Fietsmaatjes Waalwijk, heeft onlangs de akte ondertekend bij notaris van Grinsven van DGF notarissen in Kaatsheuvel. Deze notaris bood hun diensten aan voor de helft van de prijs vanwege het sympathieke doel.

Fietsmaatjes Waalwijk is een stichting die zich inzet voor mensen die door een beperking, tijdelijke blessure of leeftijd zich niet meer zelfstandig kunnen voortbewegen op de fiets. De stichting beschikt over een duofiets met elektrische trapondersteuning en koppelt vrijwilligers aan gasten voor ontspannende fietstochten in de omgeving. Vaak wordt er even gestopt bij een terrasje voor een gezellig moment samen. Fietsmaatjes zorgt voor waardevolle ontmoetingen, genot van de buitenlucht en stimuleert een actieve levensstijl. Het doel is simpel: Fietsmaatjes maakt mensen gelukkig.

Als u wilt ervaren hoe het is om samen te fietsen, kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. Ook als u interesse heeft om als vrijwilliger deel te nemen, bent u van harte welkom om contact op te nemen.

Foto: Jan Beerens
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen