Regionale korendag in De Voorste Venne

De castleden van M-workx die zondag op de korendag een voorproefje geven van de ‘3 Musketiers’
De castleden van M-workx die zondag op de korendag een voorproefje geven van de ‘3 Musketiers’
Foto: M-Workx

DRUNEN – A.s. zondag 17 maart organiseert De Voorste Venne in Drunen weer een gratis toegankelijke korendag in de theaterzaal. Maar liefst 6 regionale koren treden deze middag op met een zeer gevarieerd repertoire. Van vrolijke meezingers tot mooie ballads en van top-40 nummers tot musicalsongs.

De deelnemende koren zijn Smartlappenkoor Uit Volle Borsten uit Dussen, Koor Albateso uit Haarsteeg, La Corbeille uit Vlijmen, Meezingkoor Het Elshouts Akkoordje uit Elshout, Zanggroep Très Jolie uit Nieuwkuijk en Musicalgroep M-workx uit Waalwijk. Deze laatste groep brengt een voorproefje van de musical ‘De 3 Musketiers’ die op 7,8 en 9 juni 2024 te zien zal zijn in theater De Leest in Waalwijk.

De theaterzaal van De Voorste Venne is a.s. zondag open vanaf 13.15 uur en het eerste optreden start om 13.30 uur. Tussen de optredens door is het vrije in- en uitloop en na de eerste 3 optredens is er een pauze. Er is dus ook voldoende ruimte voor een hapje en een drankje. Kortom een gratis, gezellige, onderhoudende en muzikale middag voor iedereen in de mooie theaterzaal van De Voorste Venne.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen