Jitse den Hartog (9) uit Waalwijk in actie voor het Prinses Máxima Centrum

JItse
JItse
Foto:

Jitse den Hartog uit Waalwijk zet zich in voor de afdeling kinderoncologie van het Prinses Máxima Centrum. Zijn motivatie komt voort uit het verlies van zijn broer Sijmen aan kinderkanker. Om geld in te zamelen voor onderzoek, heeft Jitse een actie op touw gezet en hij is vastberaden om meer dan € 4000,- bij elkaar te krijgen.

Vorig jaar heeft Jitse al een succesvolle actie gehouden voor het Prinses Máxima Centrum, en dit jaar zet hij zich opnieuw in (Jitse in actie met Máxi 2.0) met nog meer vastberadenheid. Hij richt zich op het onderzoek van dokter Lieve Tytgat en haar team, met als doel om bij te dragen aan de strijd tegen deze vreselijke ziekte.

Jitse’s actie omvat verschillende deelacties, zoals de paaseierenactie. Maar hij is ook op zoek naar bedrijven die zijn initiatief willen sponsoren. Voor een donatie van € 100,- of meer kunnen bedrijven hun logo laten plaatsen op Jitse’s officiële actiepagina. Ook het delen van dit artikel en het sparen van lege flessen en blikjes voor zijn statiegeldactie zijn manieren waarop je Jitse kunt helpen zijn doel te bereiken.

Paaseitjesactie

Vandaag is er een paaseitjesactie van start gegaan. De opdracht is: kijk naar de pot (zie foto) en raad hoeveel paaseitjes er in de pot zitten! Je mag meedoen voor een donatie op de actiepagina van Jitse.

Vul het formulier in en zorg ervoor dat je je naam en e-mailadres achterlaat, want alleen dan kun je meedoen. Zet, nadat je hebt gedoneerd, het antwoord op de vraag hoeveel paaseitjes er in de pot zitten in het vak ‘Bedankt voor jouw donatie van €x,xx. Wil je laten weten waarom je hebt gedoneerd? Laat hier een reactie achter’. Dan kan Jitse lezen wat jouw gokje is.

Aan het einde van deze actie, op 24 maart, gaat Jitse vertellen wie er gewonnen heeft. De winnaar wint de hele pot met paaseitjes. Als er meerdere mensen zijn die het dichtst bij zitten of het helemaal goed hebben, dan wordt er een filmpje gemaakt van een loting. Daaruit komt één winnaar.

Jitse zou het heel leuk vinden als jullie allemaal een gokje wagen!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen