Stichting Brabant Maatjes Waalwijk organiseert gratis spelletjesavond op dinsdag 5 maart

Spelletjesavond Tilburg
Spelletjesavond Tilburg
Foto: Brabant Maatjes

WAALWIJK – Ben jij tussen de 18 en 40 jaar en heb je zin om andere mensen van jouw leeftijd te ontmoeten? Dan zoeken wij jou!

Stichting Brabant Maatjes organiseert op 5 maart een gezellige spelletjesavond in buurthuis Zanddonk in Waalwijk. Er zitten geen kosten verbonden aan de activiteit. Wij zorgen voor een kopje thee of koffie en voor een hapje. Overige consumpties zijn wel voor eigen gebruik.

Je bent van harte welkom vanaf 19.30 en om 20.00 gaan de spelletjes van start.

Dagprogramma

  • 19.30 – 20:00 – Inloop bij Buurthuis Zanddonk
  • 20.00 – 22.00 – Samen spelletjes spelen op locatie

Locatie

  • Buurthuis Zanddonk – Willaertpark 2a, 5144 VM Waalwijk

Samenwerkende partners

  • ContourDeTwern Waalwijk.

Aanmelden is verplicht en gratis via onze website.

Brabant Maatjes Programma – Gericht op behoeftes van jongeren

In het Brabant Maatjes Programma worden wekelijkse bijeenkomsten georganiseerd voor jongeren tussen 18 en 35 jaar om eenzaamheid aan te pakken. Deze bijeenkomsten hebben thematische focus op sociale vaardigheden, persoonlijke interesses en veerkracht.

De activiteiten worden in samenspraak met de deelnemers bedacht om aan hun behoeften te voldoen. Ervaren vrijwilligers begeleiden de groepsactiviteiten, en deelnemers worden ingedeeld in kleine groepen op basis van gedeelde interesses. Het doel is een veilige omgeving te creëren waar openheid wordt gestimuleerd.

Op dit moment zijn wij actief in 5 regio’s: Breda Maatjes, Den Bosch Maatjes, Eindhoven Maatjes, Tilburg Maatjes, Waalwijk Maatjes

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen