Het centrum van Waalwijk kleurt weer rood op zondag 17 december 2023

Foto: Rotary Club Waalwijk

WAALWIJK – Vijf jaar na de laatste Santa Run in Waalwijk blazen Ronde Tafel 131 De Langhstraet en Rotary Club Waalwijk op zondag 17 december dit vrolijke event nieuw leven in.

Honderden kerstmannen, kerstvrouwen, kerstkinderen, huis- en rendieren in kerstoutfit lopen, hardlopen, wandelen of huppelen een parcours van zo’n 4 km voor het goede doel door de straten van Waalwijk.

De zes goeden doelen waar de lopers dit jaar hun bijdrage voor kunnen doen, zijn:

  • Hospice Francinus de Wind
  • Voedselbank Waalwijk
  • De Andreas Zijlmans Groep – scouting
  • De Strohalm
  • Inloophuis Toon
  • Quiet Community Waalwijk

De Santa Run is hét kerstevenement in Waalwijk waar jong en oud aan kan deelnemen. Dit jaar heeft de route een bijzonder karakter als ‘urban trail’. De route loopt dwars door allerlei Waalwijkse gebouwen zoals het Schoenenkwartier, de Brandweerkazerne, Tavenu en nog enkele andere gebouwen.

Rondom de Santa Run vinden op het Raadhuisplein een aantal activiteiten plaats waaronder de ‘warming-up’. Het startschot klinkt om 15.30 uur. Via de socials van de Santa Run Waalwijk is het laatste nieuws in de gaten te houden. Zowel voor de start als erna is het Raadhuisplein in kerstsfeer gehuld.

Kerstpakken zijn te koop, à €10,- per pak, via de eerder genoemde goede doelen of via de website https://waalwijk.rotarysantarun.nl/inschrijvingen. Loop jij mee om geld op te halen voor één van de lokale goede doelen?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen