Burgemeester Sacha Ausems feliciteert diamanten bruidspaar Bogers-Verduijn

Foto: Pix4Profs / Jules van Iperen

SPRANG-CAPELLE – Burgemeester Ausems bezocht maandag 20 november het bruidspaar Bogers-Verduijn. Zij feliciteerde het paar met hun 60-jarig huwelijk bij het echtpaar thuis in Sprang-Capelle.

Mevrouw A. (Sjaan) Bogers-Verduijn (84) en de heer A.L. (Toon) Bogers (88) zijn op 20 november 1963 in ’s Gravenmoer voor de wet getrouwd. Ze hebben twee zoons en vier kleinkinderen

Toon heeft altijd gewerkt als metselaar. Eerst bij Dirk van Oversteeg (aannemer in Sprang-Capelle) en daarna 25 jaar bij Bouwbedrijf Hoefnagel (nu Hoefnagel Totaalbouw Sprang-Capelle/Kaatsheuvel).

Sjaan heeft na de huishoudschool tot aan haar huwelijk gewerkt in de huishouding bij de familie Tukker in ’s Gravenmoer.

Hobby’s

Toon fietst nog graag en vooral naar zijn zus Bets (in de Van der Duinstraat) en zus Sien (in Elzenhoven). Sjaan leest en kookt graag (en lekker, dat beaamt de familie)!

Ze hebben allebei veel interesse en belangstelling voor de kleinkinderen. Het christelijke geloof staat centraal in hun leven, waardoor ze ook meeleven met de Hervormde Gemeente te Sprang.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen