Chocolaterie Marie-Louise viert haar 15-jarig jubileum

Foto: Chocolaterie Marie-Louise

WAALWIJK – Als je chocola zegt, zeg je Marie-Louise. Haar chocolaterie is al bijna 15 jaar een begrip in Waalwijk. Op 11 november viert ze haar jubileum en hiervoor pakt ze groots uit.

Door Kiki Wolfs

Marie-Louise werkte vroeger in een vlaaienwinkel, hier merkte ze dat vaak de bonbons nog sneller over de toonbank vlogen dan de vlaaien zelf. Hier ontwikkelde ze haar passie voor bonbons. “Als ik ooit voor mezelf zou gaan beginnen, dan wil ik het daarin doen”, aldus Marie-Louise. En zo geschiedde het, het werd een daverend succes.

Met de feestdagen op komst is de eigenaresse druk in de weer. Dit blijft voor haar de drukste tijd van het jaar aangezien ze dan erg uitpakt, maar zeker wel de leukste geeft ze aan. “Ik heb aan producten: bonbons, allerlei chocolaatjes, truffels, macarons, cannoli en cadeaus van chocola”, vertelt Marie-Louise “De keuze is reuze”.

Om het jubileum goed te vieren heeft Marie-Louise een leuke dag gepland. Zij wil graag haar dankbaarheid tonen en nodigt Waalwijk uit om op 11 november bij haar langs te komen. Het wordt erg mooi versierd en er worden lekkernijen uitgedeeld aan alle klanten die de chocolaterie bezoeken. Deze heerlijke verrassingen, variërend van chocolade cakepops tot bonbons, beloven de smaakpapillen te verwennen.

Voor de komende jaren heeft de eigenaresse vooral het plan om mee te blijven gaan met de trends. Het 15-jarig jubileum belooft een zoete viering te worden en we kijken uit naar nog vele jaren succes van haar mooie bedrijf.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen