Sint op zondag 19 november verwacht in Waalwijk

Foto: Arna Schoemans

WAALWIJK – Op zondagmiddag 19 november zal Sinterklaas arriveren in Waalwijk. Om 13.00 uur wordt hij verwacht in de haven, om vervolgens richting het Raadhuisplein te gaan. Vanaf 13.00 uur zijn er ook al Pieten actief op het Raadhuisplein.

Namens het Sint Nicolaas Intocht Comité roept Mevrouw Judith alle kinderen van Waalwijk op om te komen, samen met hun ouders, opa’s en oma’s en iedereen die het leuk vindt om Sinterklaas en alle Pieten te begroeten. Rond 13.00 uur verwachten Sinterklaas en de Pieten aan te meren in de haven van Waalwijk, waar hij wordt verwelkomd door Mevrouw Judith. Het feestelijke voorprogramma start hier rond 12.30 uur. Zoals altijd zal Sinterklaas de tijd nemen om de kinderen te begroeten en hun tekeningen en verlanglijstjes zoveel mogelijk persoonlijk in ontvangst te nemen. Sint neemt zijn grote rode brievenbus mee, waar kinderen ook tekeningen in kunnen stoppen. Vervolgens zet Sinterklaas op zijn trouwe paard koers richting het Raadhuisplein, waar burgemeester Ausems hem op het bordes zal verwelkomen. Het comité heeft dit jaar volop leuke verrassingen in petto, het belooft opnieuw een groot kinderfeest te worden!

Programma

  • 12.30 uur start programma in haven op het terrein van Moonen & Zn.
    • Op het Raadhuisplein worden vanaf 13.00 uur ook al een aantal Pieten verwacht!
  • 13.00 uur aankomst Pakjesboot in de haven en ontvangst Sinterklaas door Mevrouw Judith.
  • 13.45 uur vertrek Sinterklaas en Pieten richting Raadhuisplein.
  • 14.45 uur ontvangst Sinterklaas door burgemeester Ausems.
  • 15.30 uur einde intocht en activiteiten Raadhuisplein.

Let op: genoemde tijden zijn circa. Zorg dat je er op tijd bent. Vanaf 12.00 uur is het terrein aan de haven toegankelijk. Kom zoveel mogelijk op de fiets of te voet naar de haven en het centrum.

Volg ‘Sinterklaas Waalwijk’ ook op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen