Dit jaar een extra bijzondere editie van de Villa Pardoes WinterRun!

Foto: Villa Pardoes

KAATSHEUVEL – De zesde editie van de Villa Pardoes WinterRun vindt plaats op zaterdag 9 december. Het belooft een extra bijzondere editie te worden. Start en finish zullen voor het eerst bij Villa Pardoes zelf zijn. De sfeervolle tuin van de Villa wordt volledig omgetoverd tot een winters festivalterrein. Een garantie voor een unieke setting met een optimale beleving.

Rennen of wandelen, 6km of 10 km? Dat is aan jou! De Villa Pardoes WinterRun is toegankelijk voor iedereen, van beginneling tot getrainde loper. Doe mee samen met je familie, vrienden, collega’s, klasgenoten of sportteam en kies een onderdeel dat het beste bij jullie past.

Samen in actie voor Villa Pardoes

Deze vrolijke vakantievilla biedt al 23 jaar gezinnen met een ernstig ziek of zorgintensief kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. In deze vakantieweek wordt alles in het werk gesteld om zorgen en ziek zijn wat meer naar de achtergrond te laten verdwijnen, om plaats te maken voor genieten met elkaar. Samen mooie herinneringen maken, waarop gezinnen later met een grote glimlach kunnen terugkijken.

Samen kunnen we het verschil maken voor deze gezinnen

Tijdens de WinterRun kan iedereen zich op een sportieve manier inzetten voor de Villa. Door wandelend of rennend deel te nemen kunnen we samen het verschil maken voor alle gastgezinnen. Met het inschrijfgeld maken we dit bijzondere evenement mogelijk. De extra opgehaalde donaties van alle deelnemers dragen bij om het mogelijk te maken dat 600 gezinnen per jaar kosteloos in de Villa kunnen verblijven. Door middel van een eigen persoonlijke pagina op de WinterRun website kun je op een leuke en eenvoudige manier iedereen in je omgeving enthousiasmeren om jouw deelname te steunen!

Draag jouw steentje bij en doe ook mee!

Je kunt je inschrijven op www.villapardoesrun.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen