Nieuwe Domino’s vestiging geopend in de Langstraat

Foto: Domino's

[ADVERTORIAL] – Op het adres Plein 4B in Vlijmen is deze week de allernieuwste Domino’s vestiging geopend. 364 dagen in het jaar kun je hier terecht voor verse pizza’s, sandwiches en side items. Vanuit het nieuwste filiaal wordt bezorgd in Vlijmen, Haarsteeg en industrieterrein ‘t Hoog in Nieuwkuijk.

Damian van Gils kan niet wachten om te beginnen aan zijn eerste klus als franchisenemer. “Ik ben in 2015 begonnen bij Domino’s in Waalwijk als fietsbezorger en uiteindelijk doorgegroeid van bezorger naar shiftrunner, daarna ben ik nog manager geweest en regiomanager van meerdere filialen. Met al mijn ervaring en kennis over Domino’s, weet ik zeker dat we het filiaal in Vlijmen tot een groot succes kunnen maken! Momenteel wordt in Vlijmen bezorgd vanuit Domino’s Drunen. De bedoeling is dat met de komst van Domino’s Vlijmen de service een stuk verbeterd wordt en de inwoners van Vlijmen kennis kunnen maken met onze snelle service”.

Omdat na de opening van Domino’s in Vlijmen niet meer vanuit Drunen bezorgd wordt in Vlijmen, zal de service in Drunen ook veel gaan verbeteren.

Pizza Pumpkin & Pesto en Pizza Pumpkin Roast

Alle pizza’s op het menu van Domino’s worden vers en met de hand gemaakt. De nieuwste toevoeging op het menu is de Pizza Pumpkin & Pesto met daarop tomatensaus, mozzarella, verse spinazie, verse champignons, gegrilde pompoen & een swirl van pesto. Naast deze vegetarische pizza, is ook de Pizza Pumpkin Roast verkrijgbaar. Op de pizza vind je tomatensaus, mozzarella, ham, ui en natuurlijk gegrilde pompoen.

Up to date blijven van de openingstijden en beste (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen