Een kijkje achter de schermen tijdens open dag Covestro in Waalwijk

Foto: Covestro

WAALWIJK – Vraag je je wel eens af wat er gebeurt achter de deuren van toonaangevende innovatieve bedrijven in jouw eigen omgeving? Dan is dit je kans om de wereld van wetenschap en technologie te ontdekken. Covestro (voormalig DSM) in Waalwijk opent namelijk zaterdag 7 oktober haar deuren, voor een exclusieve kijk achter de schermen.

Deze open dag bij Covestro is een geweldige kans om te ontdekken hoe chemie impact heeft op jouw dagelijks leven! Laat je door de laboratoria en productiefaciliteiten leiden en ontdek hoe de innovaties van Covestro voedingswaren vers houden en kleur geven aan jouw wereld. Op deze open dag kun je ook een kijkje nemen bij de bedrijfsbrandweer en staan er HR-collega’s paraat antwoord te geven op al je vragen over ‘Werken bij Covestro’. Covestro is altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Zo verwelkomen zij regelmatig nieuwe procesoperators en ingenieurs en is het bedrijf op dit moment op zoek naar elektrisch onderhoudsmonteurs.

Gratis aanmelden

Er zijn op zaterdag 7 oktober twee tijdsvakken om kennis te maken met Covestro: van 10:00 – 12:00 en van 13:00 – 15:00. Deelname is gratis na online aanmelding. Schrijf je snel in via de QR-code of de website waalwijk-opendag.covestro.nl, want de plaatsen zijn beperkt.

Weekend van de Wetenschap

De open dag is onderdeel van het Weekend van de Wetenschap. Het Weekend van de Wetenschap is er om iedereen, van jong tot oud, op een toegankelijke manier inzicht te geven in de wereld van wetenschap en technologie. Bezoekers krijgen tijdens Weekend van de Wetenschap een unieke blik achter de schermen bij organisaties en mogen op plekken komen die normaal niet zichtbaar zijn voor publiek.

>>Meld je aan voor de open dag<< 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen