Themabijeenkomst ‘Wat geeft jouw leven zin?” in De Kazerne

Foto: De Kazerne

WAALWIJK – Dinsdag 5 september van 14.00-16.00 uur is er in De Kazerne een themabijeenkomst over ‘zingeving’. Zingeving is het zoeken naar wat betekenis geeft en heeft in je leven. Vroeg of laat loop je tegen het grote vraagstuk van ‘zingeving’ aan. Je begint je af te vragen wat de zin van je leven is. Waarom je op aarde bent. De themabijeenkomst is voor iedereen. Je hoeft niet aan te melden. Deelnemen is gratis, ook de koffie en thee. Je mag weer gaan wanneer je wilt.

In gesprek over levensvragen

Het ervaren van zingeving geeft waarde (terug) aan je leven. En het zorgt voor verbinding met je omgeving. Welke dingen geven jouw leven zin? Hoe kan jij dit dan inzetten in jouw leven? Wat vind je het leukst om te doen en waar ben je goed in? En waar zou je zo graag positieve verandering in willen brengen? Samen gaan we in gesprek over deze belangrijke levensvragen. Je mag ook vragen stellen en ervaringen delen.

Aanbod en inloopmomenten

Bij De Kazerne kun je terecht voor diverse activiteiten. Alles is gericht op herstel, persoonlijke ontwikkeling of groei. Ook op www.dekazernewaalwijk.nl vind je het complete aanbod in een kalender. Ook staan daar de openingstijden van de inloop waar iedereen altijd een kop koffie mag drinken, zonder aanmelden. Je vind De Kazerne aan de Hertog Janstraat 5 in Waalwijk. De ingang is achterom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen