31 dagen gratis pizza’s tijdens jouw proeftijd bij Domino’s Waalwijk

Foto: Domino's Waalwijk

WAALWIJK – Bij Domino’s nemen we jouw proeftijd wel heel letterlijk. Solliciteer in de periode van 14 augustus tot en met 10 september op een baan als pizzamaker of pizzabezorger? Dan krijg je de kans om het gevarieerde aanbod aan verse pizza’s écht goed te leren kennen. Tijdens jouw eerste maand in dienst bij Domino’s, ontvang je namelijk elke dag een gratis pizza van ons.

Start jij als pizzamaker of bezorger tijdens deze actieperiode? Dan krijg je tijdens jouw proefmaand elke dag een gratis pizza! Ook op de dagen dat je niet werkt. De 31 gratis pizza’s tijdens de proeftijd zijn alleen persoonlijk te bestellen én af te halen in de winkel. Zo leer je gelijk jouw nieuwe collega’s kennen. De 31 pizza’s zijn helemaal gratis, als je gemiddeld 9 uur per week komt werken, waarvan tenminste 1 dag in het weekend.

Solliciteren kan vanaf 16 jaar. Dit kan gemakkelijk online of zelfs via WhatsApp! Ga hiervoor naar de actiepagina van de lekkerste proeftijd: daar vind je ook gelijk alle voorwaarden van de actie.

Werken met vrienden

Werken bij Domino’s betekent dat je helemaal jezelf kunt zijn. Onze teams zijn hecht en collega’s worden al snel vrienden van elkaar. Door jouw dagelijkse bezoek aan onze winkel om je pizza op te halen, leer je jouw nieuwe collega’s alvast kennen en word je helemaal onderdeel van het team.

Up to date blijven van de openingstijden en beste (win)acties van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen