Komt de beste nationale zzp’er van 2023 uit Waalwijk?

Foto: Saskia van der Hilst

ZZP Nederland organiseert dit jaar wederom de Freelancer of The Year Awards (FOTY). Tijdens deze verkiezing wordt de beste zzp’er van Nederland in 2023 gezocht. Kandidaten kunnen zichzelf aanmelden en het staat iedereen vrij om een bevlogen vriend, familielid of buurtgenoot die zzp’er is te nomineren.

Uit Waalwijk is Saskia van der Hilst genomineerd en is inmiddels al door naar de volgende ronde. Je kunt op Saskia stemmen tussen 19 juni en 30 juni. Om te stemmen ga je naar de website fotyawards.com.

ZZP Nederland is, met ruim 55.000 aangeslotenen, de grootste onafhankelijke belangenorganisatie voor zelfstandig ondernemers in Nederland. Sinds 2006 zet ZZP Nederland zich in om zelfstandig ondernemers te ondersteunen in hun ondernemerschap. Sinds 2019 is ZZP Nederland organisator van de Dag van de ZZP’er en de FOTY Awards. Met het organiseren van de Dag van de ZZP’er en de verkiezing van de Freelancer of the Year brengt ZZP Nederland zelfstandig ondernemers bij elkaar en geeft ze hun een podium om hun mooie en inspirerende ondernemersverhalen breed te delen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen