Donderdag 22 juni livestream over cultuur in gemeente Waalwijk

Foto: GO Waalwijk

WAALWIJK – Op donderdag 22 juni verzorgt GO Waalwijk een live uitzending rond het thema cultuur, met een mix van live muziek, kunst, poëzie en cultuur.

Zangeres Elrieke van Gelderen treedt live op en stadsdichter Romy van Dongen zal een (nieuw) gedicht voordragen. Ook zijn er enkele ‘sneak peaks’ voor het Halve Zolen Festival dat in het weekend van 23 t/m 25 juni plaatsvindt in het centrum van Waalwijk. In een talkshow-setting gaan Judith Leijtens en Edwin Kleiboer namens GO Waalwijk in gesprek met Jaap van Loon van het Halve Zolen Festival. Aan tafel nemen ook onder andere Janneke van Berkel (Theater De Leest), Francesco van Mierlo (relatiebeheerder Jeugdfonds Sport & Cultuur en directeur Kunstencentrum) en Corné Dijkmans (Stichting Vrienden van Sint Jan de Doper) plaats.

De uitzending is donderdag 22 juni vanaf 19.00 uur live te volgen via internet. De link: https://www.youtube.com/live/hmhQCyLfmKI?feature=share (deze is ook te vinden op www.gowaalwijk.nl en op Facebook en Instagram). Ook Langstraat TV zendt de livestream rechtstreeks uit.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen