Zangeres Dominique de Bont lanceert debuutsingle ‘Doe Het Licht Maar Uit’

08 jun 2023, 14:42 Nieuws
xzeek0fq
Zangeres Dominique, bekend van haar indrukwekkende carrière op het toneel, betreedt op vrijdag 9 juni 2023 het muzikale landschap met haar langverwachte debuutsingle ‘Doe Het Licht Maar Uit'. Het poppy nummer, gecreëerd in samenwerking met getalenteerde producer Bas van den Heuvel, belichaamt de kracht en de veelzijdigheid van Dominique’s muzikale talent.
Geïnspireerd door artiesten als Harry Styles, Miley Cyrus en de New Disco Sound van Dua Lipa heeft Dominique altijd vastgehouden aan haar passie voor muziek en is blijven schrijven. Nu is het tijd voor haar zomerse debuutsingle ‘Doe Het Licht Maar Uit’. Met een frisse poppy/New Disco Sound en haar warme stem met een rauw randje blaast ze een nieuw leven in haar carrière als artiest.
‘Doe Het Licht Maar Uit’ is slechts het begin van een veelbelovende toekomst voor Dominique. Naast het uitbrengen van deze single heeft ze één groot doel voor ogen: “Ik vind niet dat je als artiest maar in één hokje hoeft te passen. Je past in meerdere tegelijk en daarom wil ik juist mijn ervaringen vanuit het theater inzetten om de allerbeste live artiest te zijn die ik kán zijn! Ik wil muziek maken dat mensen raakt, waar ze op kunnen dansen en zichzelf in herkennen.”

Over Dominique

Opgegroeid in een gezin waar muziek een centrale rol speelde, ontwikkelde Dominique de Bont al op jonge leeftijd een passie voor zingen, optreden en schrijven. In 2016 werd ze toegelaten tot het Conservatorium in Rotterdam (Codarts, Hogeschool voor de Kunsten), waar ze van haar passie haar beroep maakte. Na haar afstuderen maakte ze naam als zangeres en actrice in het theater, waar ze snel erkenning kreeg voor haar talent. Zo zong ze o.a. bij Kindermusicalgroep De Notenkrakers en DJEMM.
In 2020 won ze zelfs een award voor ‘Aanstormend Talent’ op nationale televisie. Dominique schitterde in verschillende korte films en voorstellingen, waaronder de bekende musical ‘Soldaat van Oranje’. Onlangs bereikte ze de finale van het AVROTROS-programma ‘Op Zoek Naar…
’ met een indrukwekkende eigen versie van de hit ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’.
‘Doe Het Licht Maar Uit’ is op vrijdag 9 juni 2023 beschikbaar via de bekende streaming platformen.
Je kunt de single presaven via: https://dominique.lnk.to/DoeHetLichtMaarUit of door Dominique te volgen op spotify via https://open.spotify.com/artist/1ZsK3mltVHS1cjtIghy0UT