Prostaatkanker, wat doet dat met jou?

Foto: Inloophuis TOON

WAALWIJK – TOON organiseert samen met de Prostaatkankerstichting (PKS) een lotgenotenbijeenkomst op woensdagmiddag 7 juni van 14.00 – 15.30 uur. Je krijgt deze middag informatie over (het leven met) prostaatkanker en er is ruimte voor al je vragen. Je ontmoet lotgenoten en kunt je eigen ervaringen delen. Patiënten én hun naasten zijn deze middag van harte welkom.

Jaarlijks krijgen ongeveer 14.000 mannen de diagnose prostaatkanker. Bij prostaatkanker zijn meerdere behandelingen mogelijk. Het ligt aan de ernst van de ziekte en de conditie van de patiënt welke behandeling de arts voorstelt. Soms is er keuze uit een aantal behandelingen. En wat doe je dan, waar kies je voor? Hoe ga je om met de (mogelijke) bijwerkingen? Hoe leef je verder met prostaatkanker?

De PKS is de patiëntenorganisatie voor mannen met prostaatkanker én hun naasten. Tijdens deze bijeenkomst is Kees Gosens van de PKS aanwezig. Bijna 10 jaar geleden kreeg Kees prostaatkanker. Hij weet dus als geen ander hoe het is om te leven met prostaatkanker. Kees vertelt: “Het is fijn je vragen en ervaringen te delen met lotgenoten. Het feit dat je niet de enige bent die vragen heeft, kan al een opluchting zijn. Het verdriet, de teleurstelling, angst of pijn is vaak herkenbaar voor iedereen”.

De lotgenotenbijeenkomst Prostaatkanker is op woensdag 7 juni van 14.00 – 15.30 uur. Patiënten én hun naasten nodigen wij van harte uit voor deze middag. Graag vooraf aanmelden via 0416 – 652734 of [email protected]

TOON | Centrum voor leven met en na kanker
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk
www.inloophuistoon.nl
T. 0416 – 65 27 34
E. [email protected]

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen