Bridgeclub Waalwijk neemt afscheid van erelid Ad Hooimaijers

Afscheid erelid Ad Hooimaijers
Afscheid erelid Ad Hooimaijers
Foto: Bridgeclub Waalwijk

WAALWIJK – In verband met de algemene ledenvergadering werd er bij Bridgeclub Waalwijk afgelopen week geen competitie gespeeld.

Tijdens de vergadering werd er afscheid genomen van erelid Ad Hooimaijers die te kennen had gegeven te willen stoppen als actief lid maar ook met al zijn nevenactiviteiten, zijnde; docent van de cursussen, lid van de arbitragecommissie en lid van de protestcommissie. In het verleden heeft Ad ook nog de functie van wedstrijdleider bekleed en is hij penningmeester van de vereniging geweest. Ad werd door de volledige vergadering bedankt met een luid applaus en hem werd een presentje namens de vereniging overhandigd.

Tijdens de vergadering werd er ook bekend gemaakt wie het best scorende paar van afgelopen jaar is geweest, namelijk; Hanny de Rooij en Maarten van de Pas. Er werd aan beiden een aandenken voor deze prestatie overhandigd.

Nieuwe beginnerscursus start in september

Bridgeclub Waalwijk start in september weer een beginnerscursus. Wilt u kennis maken met bridge dan is het aan te raden een cursus hiervoor te volgen om de eerste beginselen onder de knie te krijgen. Heeft u interesse om het spel te leren, neem dan contact op met Janny Verstijnen tel.: 0416-344724 of per e-mail: [email protected]. Bridgeclub Waalwijk speelt op dinsdagavond competitie in sporthal de Slagen en op maandagmiddag in buurthuis Zanddonk.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen