Midlife Crisis treedt zondag 21 mei op bij Parkpaviljoen Waalwijk

Foto: Parkpaviljoen

WAALWIJK – De populaire band Midlife Crisis treedt zondag 21 mei op bij het Parkpaviljoen. Het terrasoptreden, met swingende covers van The Beatles, Elvis en andere grootheden, begint om 15.00 uur. Het terras gaat open om 14.00 uur, de toegang is uiteraard gratis.

Midlife Crisis bestaat uit zes ervaren muzikanten uit de regio Waalwijk. In de jaren zestig en zeventig waren ze actief in de bands The Viscounts en Caravan. Deze bands brachten destijds enkele singles uit, waaronder Drunense Duinen en het clublied van RKC. Nadat beide bands waren gestopt, bleef het bloed toch kriebelen. De muzikanten kwamen elkaar regelmatig tegen en besloten in 1988 om weer samen muziek te gaan maken. Ze richtten een nieuwe band op en Midlife Crisis was geboren.

De band bestaat uit Gerard Mahieu (leadzang en gitaar), Jef van Dijk (keyboard), Martien Bergmans (basgitaar), Wim Brands (drums), Richard Clausing (percussie) en Jan van Bergen (gitaar). Het repertoire bestaat voornamelijk uit Engelstalige nostalgische top 40-hits van Cliff Richard, Elvis Presley, The Beatles, The Everly Brothers, Buddy Holly, CCR, The Shadows, De Maskers en vele anderen.

De bandleden van Midlife hebben afgesproken hun aantal optredens te beperken tot zeven à acht keer per jaar. Het Parkpaviljoen is dus heel blij dat de heren zondag 21 mei het bekende podium bij het beukenlaantje in Waalwijk willen beklimmen om het publiek te trakteren op een ongetwijfeld spetterend optreden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen