Poolen in Waalwijk doe je in de Pool Lounge van ’t Bourgondisch Hof!

Foto: 't Bourgondisch Hof

WAALWIJK – Vanaf 28 april is de gloednieuwe Pool Lounge van ’t Bourgondisch Hof geopend! Kom een potje pool spelen op een van onze 4 immer populaire 8ft. wedstrijdtafels in een relaxte atmosfeer.

De Pool Lounge straalt een chique ‘mancave’ sfeer uit met o.a. royale ruimte rondom de pooltafels voor optimaal speelcomfort en Chesterfields om te kunnen loungen met een heerlijk speciaalbier.

Tevens heeft de Pool Lounge een ‘Darts room’ waar je laat zien dat je die 501 met zo weinig mogelijk pijlen uit kunt gooien.

Meer dan alleen Pool Billiard

Wil je de middag of avond helemaal compleet maken? Combineer jouw verblijf dan met één van onze andere activiteiten; bowlenkaraoke of  Glow in the dark minigolf: GlowGolf Waalwijk. Of combineer het met een heerlijk diner in ons restaurant. Kies voor de ‘classic combi’ bowlen & tafelgrillen of ga voor één van onze andere arrangementen met activiteit(en) & diner: voor ieder wat wils!

Ook voor een bedrijfsuitjepersoneelsfeest, jubileum of familiedag bieden wij allerlei mogelijkheden. Bekijk hier de arrangementen of neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Hieronder vind je meer informatie met betrekking tot de openingstijden en bijbehorende tarieven van Bowlen Waalwijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen