GO Waalwijk verzorgt live uitzending tijdens GO Healthy-week

Anouk Glaudemans is één van de gasten tijdens de GO Waalwijk livestream op donderdag 6 april.
Anouk Glaudemans is één van de gasten tijdens de GO Waalwijk livestream op donderdag 6 april.
Foto: Marjolein Stultiens

WAALWIJK – Van maandag 3 t/m vrijdag 7 april is het GO Healthy-week. Op allerlei momenten en locaties vraagt GO Waalwijk aandacht voor een gezonde leefstijl en gezondere keuzes. Op het volle weekprogramma staat ook een live-uitzending. Op donderdag 6 april gaat GO Waalwijk live vanuit het RKC-stadion, te volgen via YouTube en ook via Langstraat TV. Te gast zijn onder meer Anouk Glaudemans (bekend van Heel Holland Bakt), leefstijlcoach Michael Gerritse en Ellen Maas van Stichting Samen RKC.

In een talkshow-setting gaan Edwin Kleiboer en Judith Leijtens namens GO Waalwijk in gesprek met verschillende gasten. Uitgenodigd zijn ETZ-kinderarts Elke Mommertz, leefstijlcoach Michael Gerritse en Ellen Maas van Stichting Samen RKC. Fontys-studente Sam van den Broek deed onderzoek naar vitaliteit op de werkvloer bij Waalwijkse organisaties en komt erover vertellen. Tilly Pijnenburg van VitaTilly geeft tips voor een lekkere, gevarieerde lunchtrommel en Anouk Glaudemans laat zien hoe je muffins bakt als gezond tussendoortje. GO Healthy-regisseur Edwin Kleiboer: “Het wordt een actieve uitzending. We delen recepten en praktische tips, die je helpen om lekker in je vel te zitten. Want dat is het allerbelangrijkste. Kijkers maken bovendien kans op leuke prijzen, waaronder een online workshop met Anouk.”

Live op internet en Langstraat TV

De uitzending is donderdag 6 april vanaf 19.00 uur live te volgen via internet. De link: https://www.youtube.com/watch?v=JZWdr_c2SZg (deze is ook te vinden op www.gowaalwijk.nl en op Facebook en Instagram). Langstraat TV zendt de livestream gelijktijdig uit. Op www.gowaalwijk.nl/gohealthyweek is het activiteitenprogramma van de hele GO Healthy-week te vinden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen