Nieuwe audicienwinkel Brabant Oor feestelijk geopend!

WAALWIJK – Op zaterdag 11 maart opende burgemeester Sacha Ausems samen met Carla Vermeer de nieuwe audicienwinkel van Brabant Oor.  Gezamenlijk werd omstreeks 13.00 uur het lintje doorgeknipt waarna belangstellenden de nieuwe winkel konden bezichtigen onder het genot van een hapje en een drankje.

Brabant Oor bestaat dit jaar 5 jaar en waren tot kort gevestigd aan het Bloemenoordplein 38a. Vanwege flinke groei werd uitgekeken naar een groter pand. Aan de overkant van het plein kwam een pand vrij, een unieke kans! Begin dit jaar werd gestart met de verbouwing en vandaag werd de winkel na een verbouwing van circa 2 maanden geopend. Zo blijven ze gevestigd aan het geliefde Bloemenoordplein welke bekend staat om zijn fijne bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheden.

Goed kunnen horen is cruciaal om mee te kunnen doen in het dagelijks leven. Zo’n 800.000 Nederlanders krijgen daarbij hulp van een gehoorapparaat. Daarom is een goede audicien onmisbaar voor een stad als Waalwijk. Brabant Oor is door zijn manier van werken doorgegroeid naar een speciaalzaak met een regionale functie. Ze hebben goede contacten met voorschrijvers, KNO-artsen, huisartsen en alle zorgverzekeraars. Dit is belangrijk om alle belangen van hun klanten goed te kunnen behartigen.

Met meer dan dertig jaar ervaring in de hoortoestellenbranche heeft Brabant Oor veel kennis van alle merken hoortoestellen en gehoor-accessoires. Daarnaast hebben ze ruime ervaring in gehoortrainingen, terugdringing van en omgaan met tinnitus en gehoorpreventie.

De afgelopen vijf jaar heeft Brabant Oor een uitgebreid cliëntenbestand opgebouwd. Veel cliënten komen uit Midden-Brabant maar ook uit andere delen van het land weten mensen de audicienwinkel te vinden. Bij Brabant Oor krijgt elke client persoonlijke aandacht waarbij ruimte voor een gesprek en een kop koffie een vanzelfsprekendheid is. Ruimte om letterlijk en figuurlijk gehoord te worden.

Brabant Oor
Bloemenoordplein 1
5143 TB Waalwijk
0416-778660
[email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen