Asieldier Fred zoekt nieuw baasje

Foto: Dierenasiel Waalwijk

WAALWIJK – Graag brengen wij ook in maart weer een asieldier extra onder de aandacht. Deze maand is het Fred. Fred is een Jack Russel reu geboren op 09-12-2021. Hij is vanuit een fokker naar ons asiel gekomen. Fred was in het begin heel angstig naar mensen. Dit gaat nu steeds beter, maar er is nog wel veel werk aan de winkel. Hij lijkt heel stoer in zijn kennel, maar wanneer je naar hem toegaat is hij nog erg voorzichtig en wil hij soms terugdeinzen.

Fred vindt wandelen heerlijk en loopt ook goed mee aan de riem. Onderweg vindt hij nog wel veel dingen eng, maar hij heeft wel het vertrouwen om mee verder te lopen. Het aanlijnen zelf is nog wel spannend voor hem. Hij vindt handen maar rare dingen en aaien vindt hij dus nog niet zo fijn. Ook aan de zindelijkheid wordt nog gewerkt. Fred is gek op eten en dus met iets lekkers goed te trainen. Hij is zodra hij je vertrouwd super toegankelijk en lief, maar zal voorlopig de tijd nodig hebben om te wennen aan mensen.

We zijn voor Fred op zoek naar een rustig thuis waar al een andere stabiele hond aanwezig is waar Fred zich mentaal aan op kan trekken. Denkt u nu: ik heb het geduld en de tijd om Fred een fijn en stabiel huis te bieden, maak dan telefonisch een afspraak met Dierenasiel Waalwijk, om kennis met hem te maken. U kunt iedere ochtend bellen naar: 0416 333964.

Fred krijgt van Honden Opleidings Centrum Both in Sprang-Capelle tweemaal een individuele gedragsbegeleiding cadeau.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen