GO Healthy: 30 dagen gezonder! Doe je mee?

Foto:

WAALWIJK – Over wat gezond is, kunnen we heel lang praten. Over wat voor jou gezond(er) is, hoef je vast niet lang na te denken. Maar… weten is nog geen doen. Door een maand lang een gezonde uitdaging vol te houden, wordt het makkelijker dat te blijven doen. Doe daarom in maart mee met de landelijke actie ’30 dagen gezonder’. In 30 dagen leer je een gezonde gewoonte aan (of stop je met een ongezonde gewoonte). Het kan echt!

Wat kun jij doen?

Er zijn heel veel dingen die je kunt doen (of laten) voor je gezondheid om fris en fit de lente in te gaan. Denk aan 30 dagen wandelen, tijd nemen voor ontspanning, koud afdouchen, 30 dagen alcoholvrij, elke dag op tijd naar bed, 30 dagen bewuste aandacht voor anderen (met een appje, kaartje of telefoontje), de natuur in en (voor tip voor je kind(eren)) elke dag een uur buitenspelen. Kies of bedenk een uitdaging en doe ook mee! Je kunt je nog t/m 4 maart aanmelden op www.30dagengezonder.nl.

Tips van GO Waalwijk

GO Waalwijk haakt aan bij deze landelijke actie van de GGD. Via sociale media delen we de hele maand tips. Of kijk op www.gowaalwijk.nl/30dagengezonder. Na maart houden we een gezondere leefstijl natuurlijk graag vast, daar is de actie ook op gericht. Noteer daarom alvast: van 3 t/m 8 april is het GO Healthy-week. We haken aan bij allerlei activiteiten in gemeente Waalwijk en zenden op donderdag 6 april een speciale livestream uit met als thema GO Healthy.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen