Wandel mee in teamverband op 22 april, opbrengst gaat naar goed doel

Foto: PxHere - Matthias Ripp

LOON OP ZAND – Bewegen is gezond! Wandelen in de nacht is avontuurlijk! Wandelen samen in een team is gezellig! Wandelen in estafette houd je vol! Wandelen voor een goed doel geeft voldoening! Elke reden is een goede motivatie om met ons mee te wandelen.

Samen 15 uur Wandelen-voor-Anderen, van zaterdag 22 april 21.00 uur tot zondag 23 april 12.00 uur. De opbrengst is volledig bestemd om mensen die te maken hebben met kanker een betere mogelijkheid te bieden op psychosociale steun. Voor deze steun, waar zoveel behoefte aan is, zijn er 2 IPSO centra in onze regio, Tilburg en Waalwijk.

In Tilburg en Waalwijk kunnen lotgenoten en hun partners een beroep doen op de ervaring en kennis van de inloophuizen om verhalen te delen, meedoen met workshops, massages, yoga, thema-avonden, etc. Jullie steun is daarbij hard nodig. Om lotgenoten en centra, maar vooral ook lotgenoten onderling, dichter bij elkaar te brengen en de centra meer financiële mogelijkheden te bieden het belangrijke werk/verbinden voort te zetten.

Wij, Stichting Inzet Loont, organiseren deze wandelestafette dit jaar samen met de organisatie van de 34ste editie Nacht van Loon. Daarvoor nodigen wij jullie uit om als team, van 10-15 personen, in te schrijven via onze site www.inzetloont.nl voor meer informatie en de inschrijf button. De inschrijving kan het best worden gedaan door jullie zelfgekozen teamcaptain voor het gehele team. De team captain nodigen wij medio maart uit voor verdere informatie.

Voor het team geldt geen inschrijfgeld, maar we dagen jullie uit om door eigen (sponsor)acties een mooi (sponsor) bedrag in te zamelen. Elk team bieden wij een kraam om samen de 15 uur op een gezellige manier door te brengen en eventueel last-minute sponsoring te realiseren. De estafette vorm is er namelijk op gericht dat er steeds minimaal 2 leden van de groep 2-3 uur wandelen. En toeschouwers langs de route zijn ook van harte welkom, wat de gezelligheid natuurlijk vergroot. Dus: daag elkaar uit; vorm een team; zorg dat je erbij bent!

In eerste instantie vragen wij aan de initiatiefnemer of de gekozen team captain zich in te schrijven. Uiterlijk medio maart nodigen wij hem/haar dan graag uit voor meer informatie.

Heb je nog verdere vragen, meld je dan bij [email protected]

Frank Tabbers
Voorzitter Stichting Inzet Loont

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen