Nieuwjaarsconcert door Mannenkoor Sint Caecilia in Sint-Jan op 22 januari

Foto: Mannenkoor Sint Caecilia

WAALWIJK – Op zondag 22 januari zal Koninklijk Tilburgs Mannenkoor Sint Caecilia om 14.30 uur een prachtig Nieuwjaarsconcert ten gehore brengen in de Waalwijkse Sint-Jan. Het wordt georganiseerd door de Vrienden van Sint Jan de Doper. De entree is zoals altijd gratis; na afloop wordt om een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Het vijftig zangers tellende mannenkoor, waar ook Rini van Broekhoven en Thieu Mertens uit Waalwijk deel van uit maken, vierde in 2022 zijn 145-ste verjaardag en gaat bruisend op weg naar zijn gedenkwaardige 150-ste verjaardag. Vele zangers van het koor hebben veel ervaring, wat ook te zien is aan het grote aantal jubilarissen. Het koor heeft een zeer gewaardeerde warme, ronde mannenkoorklank. Hun bijna uitverkochte jubileumconcert in de Concertzaal te Tilburg op 20 november jl. kende een verrassende mix van klassieke en eigentijdse presentaties. Naast het welbekende La vergine degli Angeli en The Awakening klonk ook een dynamische Westside Story-medley en een Feeling Good. De nieuwe website www.tilburgsmannenkoor.nl geeft u een goed beeld van hun ambities. Gastdirigent van het koor is Hennie Ramaekers die o.a. 15 jaar directeur is geweest van het Centrum voor Muziek en Dans Midden–Langstraat in Waalwijk. Het koor wordt muzikaal ondersteund door pianiste Marjan Fey.

Van harte welkom

Iedereen die van prachtige en verrassende (mannen)koormuziek houdt, is zondag 22 januari van harte welkom in de bekende koepelkerk in het centrum van Waalwijk. Zoals altijd is de entree gratis en wordt na afloop om een vrijwillige bijdrage gevraagd. Het concert start om 14.30 uur en de deuren staan vanaf 14.00 uur voor u open. In de pauze is er gelegenheid een kopje koffie of thee te drinken en even bij te praten. Een warme jas aantrekken is fijn, voor als u het wat fris vindt in de kerk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen