Gemak dient de mens bij Beer Dudes tijdens de feestdagen

Foto: Beer Dudes

WAALWIJK – Bijna Kerstmis en nog iets meer dan een week tot oud & nieuw. Wil je de laatste ingrediënten nog regelen? Voor samen genieten? Beer Dudes helpt je. Komende vrijdag en zaterdag tijdens openingstijd, maar…ook daarbuiten. Om het je makkelijk te maken.

Een bierproeverij met familie of vrienden? Passende bieren bij je feestmaaltijd? Een mooi cadeau voor een ander? Of gewoon lekker voor jezelf? Beer Dudes helpt je. Met advies, zodat je met het juiste naar huis gaat. Als een bijdrage aan de gezelligheid tijdens de feestdagen.

Gemak: flexibele openingstijden

Beer Dudes Offline, de winkel in de Tolstraat, is open op vrijdagen (12.00 – 18.00 uur) en zaterdagen (11.00 – 17.00 uur). Je bent dan van harte welkom. Komt dat niet lekker uit? Stuur een bericht (details op www.beerdudes.club) en maak een afspraak voor private shopping buiten openingstijden.

Gemak: vooraf pakketjes reserveren

Wil je een pakket laten samenstellen? Dat kan in de winkel. Nog beter reserveer je een dag van tevoren, zodat het voor je klaarstaat. Dat scheelt je wachten. Bel op app naar (06) 31 79 02 35.

Gemak: online bestellen

Ga je liever je huis helemaal niet uit? Bestel dan online (www.beerdudes.club) wat je wilt hebben en laat je bier thuis bezorgen. Lees wel even de paar voorwaarden.

Gezelligheid: Beer Dudes Offline

Gemak dient de mens. Je bent heel erg welkom in Beer Dudes Offline. Gezellig met een kerstmuziekje op de achtergrond en een praatje. Voor advies op maat. Voor zelfs koud bier als je wilt, uit de koeling. Maar als het even anders moet, dan komen we er samen vast uit. Je vindt Beer Dudes Offline vlak bij het ziekenhuis in Waalwijk. Bij de beschilderde ramen en de lichtjes.

Beer Dudes
Tolstraat 3
5141 BT Waalwijk
06 31790235

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen