SLIMMER gestart bij Van Sambeek Fysiotherapie in Waalwijk! Voel je gezonder en fitter!

Slimmer sportles Waalwijk
Slimmer sportles Waalwijk
Foto: Fysiotherapie van Sambeek

WAALWIJK – Je hebt er vast wel eens van gehoord, leefstijlprogramma’s waarin je advies en begeleiding krijgt over: (de combinatie) gezonde voeding, gezonde gewoontes en gezonde beweging. Door veranderingen te maken die je kunt volhouden, wordt jouw hele gezondheid beter en voorkom je gezondheidsklachten. Daarom worden dit soort programma’s ook nog eens vergoed door de zorgverzekeraar!

SLIMMER is één van de 4 programma’s dat aangeboden wordt als Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) voor volwassenen met overgewicht en een verhoogd gezondheidsrisico. In dit 2-jarige programma word je begeleid door een leefstijlcoach, een diëtist en een fysiotherapeut/oefentherapeut. In Waalwijk is onlangs de eerste groep gestart onder aanvoering van Michael Gerritse, leefstijlcoach bij Fitwize. Het eerste half jaar staat in het teken van (weer) bewegen. Elke vrijdagmorgen, een half jaar lang, gaan de deelnemers in groepsverband weer ervaren hoe leuk het is om te bewegen, stimuleren ze elkaar om het maximale eruit te halen en hun doelen te bereiken. Dit beweegprogramma wordt verzorgd door Gerrie van Tilburg van Van Sambeek Fysiotherapie. Hoe fijn is het dat de fysiopraktijk erbij betrokken is? Hierdoor wordt gewaarborgd dat het bewegen is afgestemd op wat je lijf aankan, zonder dat je over je eigen grenzen gaat!

SLIMMER (glislimmer) zit ook op Instagram! Boordevol leuke weetjes en handige tips op het gebied van bewegen, voeding, ontspanning en mindset. Leuk om eens te bekijken.

Wil je meer weten, bel 013-5283446 (Fysiotherapie van Sambeek) en vraag naar Marleen Bosmans! Mailen mag natuurlijk ook, [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen