Prachtige Cabaretvoorstelling van Andries Tunru zaterdag 26 november

Foto: Den Bolder

WASPIK – Andries Tunru, misschien ken je hem, misschien weet je nog dat hij bij de Slimste Mens in de finale verloren heeft van Snollebollekes, misschien heb je Andries gezien bij de quiz ‘Weet ik veel’ op 6 november j.l., misschien weet je ook dat Andries een fantastisch cabaretier is?

Vind je het ook leuk om hem beter te leren kennen? Dat kan zaterdag 26 november als hij zijn erg leuke cabaretprogramma presenteert in Den Bolder in Waspik, als één van de eerste theaters in Brabant. Super leuk voor jong en oud!

In zijn tweede programma haalt Andries Tunru -winnaar van o.a. de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten- zijn psychologiediploma onder het stof vandaan. Met zichzelf als welwillend onderzoeksobject neemt hij het mens-zijn stevig onder de loep. Met slimme grappen, een aanstekelijke energie en vlijmscherpe improvisaties ontleedt hij opgewekt zijn -en daarmee onze- binnenwereld. Want waarom is half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan Kerst-bij-de-schoonouders-Andries? Is het wel zo onlogisch om racistisch te zijn? En wat doet het mentaal met je als je, om maar wat te noemen, de finale van De Slimste Mens verliest van Snollebollekes?

Van verliefd zijn tot verlegen, van hunnie tot wij: wie weet wat we tegenkomen! In ieder geval de ingrediënten die je van Andries gewend bent: snelle stand-up, vette verhalen en prachtige liedjes.
Datum: 26 november 2022
Prijs: € 17,50
Aanvang 20:15 uur

Tickets: klik hier

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen