Leuke actie van Ambra Baby Spa Waalwijk!

Foto: Ambra Baby Spa

WAALWIJK – Aan de St . Antoniusstraat 15 in Waalwijk is sinds enige tijd Ambra Baby Spa gevestigd. Het is de allereerste baby spa in Waalwijk en wordt enthousiast gerund door Imani De Paola. Via de facebookpagina van Waalwijk.nieuws.nl loopt nu een leuke actie waarbij drie waardebonnen van € 20,00 zijn te winnen. 

Imani is gespecialiseerd pedagogisch medewerker, gediplomeerd babymasseuse én moeder van Ambra. “Mijn dochter heeft mij geïnspireerd om mijn twee grootste passies te combineren: ondernemen en kinderen. Ik ben blij dat ik een plekje heb kunnen creëren waar jij samen met je allermooiste bezit kan komen genieten van een ontspannen moment dat helemaal om jullie draait. Een plekje waar warmte en liefde het middelpunt is. Graag verwelkom ik je voor een intiem en bijzonder moment tussen jou en je baby.

Ambra Baby Spa is een luxe baby spa. Wij bieden unieke hydrotherapie- en massage sessies aan die bedoeld zijn de band tussen ouder en kind te versterken, maar zijn ook gericht op de motorische-, emotionele- en cognitieve ontwikkeling van jouw baby. Deze wellness sessies verminderen babykwaaltjes zoals reflux, constipatie, krampjes en stres. Je kan alle voordelen op onze website terugvinden” aldus Imani.

Kom een kijkje nemen bij Ambra Baby Spa en ervaar de warme sfeer! Afspraken kunnen makkelijk via het online-afsprakensysteem ingepland worden maar natuurlijk ook telefonisch of via WhatsApp.

Hopelijk tot snel!
Liefs Imani

Ambra Baby Spa
St. Antoniusstraat 15
5144 AA Waalwijk

Telefoon/WhatsApp: 06-43472231
Internet: www.ambrababyspa.nl
Instagram: Ambrababyspa
Facebook: Ambra Baby Spa

Cookieinstellingen