Ervaar jouw dakkapel in 3D in de nieuwe showroom van Perfect Dakkapellen in Drunen

Op zoek naar meer licht, ruimte en woongenot? Perfect Dakkapellen heeft de perfecte oplossing! Laat je inspireren en beleef jouw extra ruimte in de showroom van Perfect Dakkapellen.

De perfecte dakkapel

Met een speciaal ontwikkeld productieproces realiseert Perfect Dakkapellen onderhoudsvrije polyester dakkapellen van perfecte kwaliteit. In een moderne of klassieke look, afgewerkt met zonwering, isolatie en airco naar wens. Met een snelle levertijd en plaatsing in één dag neemt Perfect Dakkapellen al je zorgen uit handen.

Perfecte inspiratie

Laat je inspireren in de nieuwe showroom van Perfect Dakkapellen. Loop eens door een vernieuwde slaapkamer, vergrootte zolderruimte of een kinderkamer met meer licht en zie wat een dakkapel kan doen voor jouw huis!

Ervaar jouw extra ruimte in 3D

Met de speciale 3D simulator bekijk je jouw dakkapel in jouw huis! Met de afmetingen van jouw woonruimte, de hoek van je dak en jouw dakkapel wensen schetsen wij in 3D hoe de dakkapel eruit komt te zien. Bekijk op een levensgroot scherm hoe jouw ruimte verandert en jouw huis er straks uit ziet! Wil jij dit ook?

Maak online een afspraak: www.perfectdakkapellen.nl/showroom.

Cookieinstellingen