Ook in de vakantie is er van alles te doen bij WALEUK Recreatie- & Speelboerderij te Waalwijk

Foto: WALEUK

WAALWIJK – Het grootse maisdoolhof is onlangs geopend om lekker in te speuren! Kom je ook? Een echte aanrader is ook een balletje slaan oftewel buffelgolf/klompengolf in het weiland tussen de fruitbomen. En de air-trampoline, kabel- & glijbanen, diverse speel/klimtoestellen en de enorme zandbak met bootje zorgen voor veel fantasie & urenlang speelplezier.

Het boerderijterras beschikt over grote parasols en overkapping, dus je kunt zowel ’t zonnetje meepakken als lekker in de schaduw zitten. En dit alles onder het genot van een hapje en drankje bijv. bakkie koffie met appeltaart maar ook wijntje/biertje met borrelplankje of tosti’s, belegde pannenkoeken tot een heerlijke Waleukburger met bord friet staan op ’t menu. Dus rij eens gezellig de prachtige polder van Waalwijk in naar WALEUK aan de Valkenvoortweg 31.

Openingstijden

Vanaf 1 april tot 1 oktober op woensdag en vrijdag geopend 12-19 uur / zaterdag en zondag geopend van 10-19 uur. Uitjes/feestjes of een andere gelegenheid op aanvraag gehele jaar door en ook op andere dagen en tijden in overleg mogelijk.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen