Informatiemiddag Herenboeren De Langstraat zaterdag 25 juni

Foto: Herenboeren

WAALWIJK – Een Herenboerderij is een kleinschalige coöperatieve boerderij in eigendom van 200 huishoudens die hen voorziet van groente, fruit, aardappelen, vlees (voor wie dat wil) en eieren. Samen hebben ze een boer in dienst die op een duurzame manier kwalitatief hoogwaardig voedsel produceert dat de leden-Herenboeren willen eten.

De eerste Herenboerderij van Nederland staat sinds 2016 in Boxtel. Maar inmiddels zijn er op veel meer plaatsen mensen opgestaan die met een eigen Herenboerderij grip willen op hun eten, zo ook in Breda, Alphen en Soerendonk. Er zijn landelijk al 14 boerderijen succesvol in bedrijf.

De Herenboeren de Langstraat hebben in korte tijd 100 adressen, wat staat voor een 200 monden, verzameld. Of het haalbaar is om in de regio te komen tot een Herenboerderij is daarom geen vraag. Er zijn voldoende geïnteresseerden die op termijn bereid zijn om per huishouden een eenmalige investering te doen. Hoeveel die is, welke stappen gezet moeten worden tot er van eigen boerderij gegeten kan worden en wat het u allemaal oplevert, vertellen we u graag.
Een vertegenwoordiger van Herenboeren Nederland komt meer te vertellen over de ins en outs van een Herenboerderij.

We nodigen u daarom van harte uit op zaterdag 25 juni om 14.00 uur in het Parkpaviljoen te Waalwijk. ( Grotestraat 154A, 5141 HC Waalwijk. Naast de boules baan in het Wandelpark.) U wordt ontvangen met koffie en thee.

Let op: aanmelden is via onderstaande e-mail adres verplicht, er is slechts beperkt plaats, vol=vol.

Informatie
www.facebook.com/herenboerendelangstraat
www.delangstraat.herenboeren.nl
e-mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen