Elle! Vrouw & Geboortezorg: Nu ook in Waalwijk

Foto: Elle! Vrouw & Geboortezorg

WAALWIJK – Wij zijn Elle! Vrouw & Geboortezorg. Een moderne vooruitstrevende praktijk voor vrouw en geboortezorg waarbij alles draait om jou en je kindje. Persoonlijke en deskundige begeleiding voor, tijdens en na je zwangerschap. Tijd en aandacht voor jou! Naast onze locaties in onder andere Drunen & Nieuwkuijk kun je ons sinds kort ook vinden in Waalwijk. Wij willen namelijk zijn waar jij bent!

De periode rondom de geboorte van je kindje is een bijzondere ervaring die je niet alleen zelf beleeft, maar ook deelt met je partner en de mensen om je heen. Een belangrijke tijd waarin wij jou graag de benodigde zorg geven: warm, met aandacht en dicht bij huis. Wij zijn daarom ook ontzettend blij met onze extra spreekuurlocatie in Gezondheidscentrum Olympiapark.

Of je nu van sporten houdt of niet, bij Elle! krijg je een eigen team. Wij werken namelijk in twee teams van vier verloskundigen, die samen jouw coach, trainer en fanclub in één zijn. Jouw team begeleidt jou tijdens je hele zwangerschap, bevalling en de periode daarna. Daarmee bieden wij de kwaliteit, veiligheid, flexibiliteit en draagkracht van een grote praktijk en tegelijkertijd de persoonlijke aandacht en geborgenheid van een klein team. Zo leren wij jou kennen, en jij ons! Wil graag op ons spreekuurlocatie in Waalwijk komen? Dan staan Erin, Anke, Sandra en Myrthe van team Viv voor je klaar.

Naast begeleiding tijdens de zwangerschap op verschillende locaties, kun je bij ons ook terecht voor een uitgebreid aanbod aan medische en pret-echoscopie, verzorgen wij informatiebijeenkomsten, is er een inloop-hartjesspreekuur én een speciaal door ons ontwikkelde app voor cliënten! Al onze verloskundigen hebben een eigen aandachtsgebied waardoor wij je ook kunnen ondersteunen bij een miskraam, ongewenste zwangerschap, vragen over anticonceptie en lactatiekundige zorg. Alle zorg onder één dak! Bij Elle! Vrouw & Geboortezorg vind je de zorg die je zoekt.

Wij houden van persoonlijk en laagdrempelig contact. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken, kun je ons op verschillende manieren bereiken. Kijk voor meer informatie op onze website www.ellezorg.nl en volg onze socials.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen