Informatieavond Stichting Jeugdland Waalwijk woensdag 22 juni

Foto: Stichting Jeugdland Waalwijk

WAALWIJK – Stichting Jeugdland Waalwijk, al jaren een begrip in onze gemeente. Een week kinderpret tijdens de laatste week van de schoolvakantie voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Dit jaar vindt Jeugdland plaats van 29 augustus t/m 2 september in het Dr. Moller College in Waalwijk. Het is voor de kinderen erg leuk om elkaar weer te zien en in het ritme te komen voor de start van het nieuwe schooljaar!

Graag nodigen wij u uit voor een informatieavond op woensdag 22 juni om 19.00 uur bij het Park Paviljoen in Waalwijk. Deze avond is voor ouders/verzorgers die Jeugdland nog niet kennen, maar ook voor (eventuele) nieuwe groepsleiding en sponsoren. Vanaf 16 jaar kun je een groepje kinderen begeleiden tijdens de gezellige Jeugdlandweek. Ook als ouder/verzorger/opa/oma tante of oom kunt u een groepje begeleiden, dit kan ook als u maar een aantal dagen kunt! Met elke groepsleiding kunnen er ongeveer 10 kinderen deelnemen aan Jeugdland!

De kaartverkoop is op zaterdag 25 juni om 10.00. De locatie wordt later bekend gemaakt via de sociale media kanalen en via de website. Denkt u eraan om van tevoren via de website het aanmeldformulier uit te printen en in te vullen? Kinderen kunnen ook via de Paswijzer deelnemen aan Jeugdland. Een kaartje kost €22,50, pinnen is mogelijk.

Informatieavond Stichting Jeugdland Waalwijk
Woensdag 22 juni om 19.00
Stichting Park Paviljoen Waalwijk Grotestraat 154A

Het is fijn als u zich van tevoren aanmeld. Dit kan door een mail te sturen naar [email protected]
Kunt u deze avond niet, maar wil u graag meer informatie ontvangen? Ook dan kunt u uiteraard een dm of een email sturen https://jeugdlandwaalwijk.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen