Op een gezonde manier afvallen en op gewicht blijven, wat is daarop jouw antwoord?

Foto: The 1:1 Diet

ADVERTORIAL – Het antwoord van trouwambtenaar Mariëlle Jongmans, beter bekend als de BABS van het populaire tv-programma MAFS, was daarop volmondig: ja! Met Het 1 op 1 Dieet en de begeleiding straalt ze als nooit tevoren en zit ze weer lekker in haar vel. Hoe leuk is dat!

Nu is het jouw beurt! Zeg ‘ja’ tegen jezelf en start met The 1:1 Diet. Ik help je graag met afvallen.

Afvallen met 1 op1 begeleiding en de combinatie van gezonde voeding en The 1:1 Diet maaltijdvervangers werkt. Het is verantwoord, gemakkelijk en super effectief. Dé manier om weer regie te krijgen op je eetgedrag.

Mijn afslankpraktijk is gevestigd in Waalwijk. Ben je woonachtig in de Langstraat (omgeving Waalwijk, Drunen, Vlijmen, Heusden, Nieuwkuijk, Sprang-Capelle of zelfs Veen, Wijk en Aalburg)? Dan woon je dicht bij mijn praktijk. Woon je verder weg? Geen nood! Ik bied ook online coaching aan. Begeleiding waar het jou uitkomt door simpel in te loggen via jouw laptop of smartphone.

Ga ervoor!

Twijfel jij op The 1:1 Diet iets voor jou is? Als je niet lekker in je vel zit door je gewicht, ga het aan het ga het doen. Je levert verandert en verbetert als je lekkerder in je vel zit. Wacht niet totdat je omgeving er iets van zegt, maar neem de regie in eigen handen.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak ga je naar www.1op1dieetwaalwijk.nl, Elzenweg 33D, Waalwijk. Telefoon 06 17 45 58 46.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen