Bier proeven van Brouwerij de Molen bij Beer Dudes in Besoyen

Foto: Beer Dudes

WAALWIJK – Beer Dudes, de bierspeciaalzaak uit de Tolstraat in Waalwijk, heeft een feestje en je bent van harte welkom. Zaterdag 11 juni is A Taste Of De Molen @ Beer Dudes. Een mini-bierfestival met één brouwerij: De Molen uit Bodegraven. Tussen 15.00 en 20.00 uur kun je kiezen uit 14 verschillende bieren. O ja, en Vietnamese loempia’s.

Beer Dudes Offline, de bierwinkel in Besoyen, is nu een jaar open en organiseert voor het eerst wat groter evenement buiten. Eigenaar Miel Blok: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus het zal wel lukken. Ik ben een soort Pipi Langkous-adept. Een feestje is natuurlijk altijd leuk en het bezoek van De Molen, al sinds jaar en dag een van de beter gewaardeerde brouwerijen ter wereld, maakt het alleen nog maar beter.”

Kakelvers of vatgerijpt

Je hoeft je niet te vervelen op 11 juni, als je het leuk vindt om smaken te ontdekken. “We hebben maar liefst 14 bieren van De Molen die we gasten presenteren. Allemaal van de tap. Kakelverse, lichte en toegankelijke bieren, maar ook fusten met vatgerijpte bieren die al heel erg oud zijn. Voor de liefhebbers van iets bijzonders. Die laatste categorie is een gok. Hit or miss. Maar we gaan er gewoon voor.”

Gewoon gezellig

Met een muziekje op de achtergrond en verder niet teveel pretenties, kan het alleen maar leuk worden in Besoyen. “Ik woon zelf in de buurt en weet dus dat er niet heel vaak activiteiten zijn. Daarom leek het me extra leuk om zelf iets te organiseren. Ik hoop op veel aanloop en gewoon een gezellige dag, om de toon te zetten richting hopelijk meer van dit soort evenementjes.”

A Taste of De Molen @ Beer Dudes

Zaterdag 11 juni dus, tussen 15.00 en 20.00 uur. Op de hoek van de Tolstraat en de Van Assendelfstraat. Als je zin hebt in een gezellige middag. Koop wat muntjes en laat je verrassen door de bieren van De Molen. Wil je meer weten? Stuur Miel een berichtje op [email protected] of volg Beer Dudes op Facebook of Insta.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen