Inschrijven voor de Jeugdavondvierdaagse is geopend

Foto: Stichting Jeugdavondvierdaagse Waalwijk

WAALWIJK – Na een periode van 2 jaar mogen wij eindelijk weer een Jeugdavondvierdaagse organiseren. Dit jaar zal de 57e editie van dit mooie evenement plaatsvinden van 8 t/m 11 juni.

Wij hopen dan ook dat de leerlingen massaal meedoen. Want na 2 jaar “stil zitten” wordt het tijd om met z’n allen in beweging te komen en ook om weer lekker sociaal bezig te zijn met je klasgenoten. En na 4 dagen lekker intensief bezig te zijn geweest wordt je beloont met een geweldige unieke medaille. De medaille die compleet anders wordt dan voorgaande jaren.

De volgende afstanden kunnen worden gelopen:

  • De groep 1 en 2 lopen 4 dagen 3 km.
  • De groep 3, 4 en 5 lopen 4 dagen 5 km.
  • De groep 6, 7 en 8 lopen 4 dagen 10 km.

Op zaterdag 11 juni vindt er weer een groots defilé plaats. Vanaf het Unnaplein vertrekt de hele stoet onder muzikale begeleiding van muziekkorpsen richting het Huis van Waalwijk. Daar staan onze burgemeester en andere gemeentebestuurders op het bordes om jullie toe juichen.

Na dit korte verhaaltje ben je natuurlijk nieuwsgierig geworden naar de medaille en heb je veel zin om mee te doen. Wel Schrijf je NU in!!

Sinds 6 april jl. kunnen de leerlingen van de basisscholen van Waalwijk zich inschrijven voor de Jeugdavondvierdaagse.

  • Inschrijfgeld is € 4,00 per kind. Begeleiders doen gratis mee.
  • Inschrijven kan tot 5 mei a.s. via de website www.inschrijven.nl. Om de kosten laag te houden werken wij met automatische incasso via inschrijven.nl. Wij volgen daarbij de AVG richtlijnen volledig.
  • Inschrijven kan tot 5 Mei a.s. Na deze datum kost het meedoen 5,00 Euro per kind.
  • Ruim voor 8 juni zullen wij de inschrijfkaarten van de deelnemers bij de scholen afgeven.

Wij hopen jullie allemaal te zien op 8 juni met mooi weer en een zonnig humeur!

Zijn er vragen of problemen met het inschrijven, mail ons dan: [email protected] of stuur een persoonlijk bericht (PB). Wij gaan dan z.s.m. uw bericht in behandeling nemen.

Met sportieve groet,
Bestuur en Vrijwilligers Jeugdavondvierdaagse Waalwijk

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen