Dé methode om slank en fit de zomer in te gaan

Foto: Het 1 op 1 dieet

Wat heerlijk! De dagen worden langer en de zon gaat steeds vaker schijnen. Ik hoor van veel mensen, dat ze de laatste tijd meer zijn gaan eten en dat ze zijn aangekomen. Door het thuiszitten wordt er meer gesnoept en er is een stuk minder bewogen.

Tijd om in actie te komen en die extra kilo’s te verliezen. Carnaval is voorbij en de meeste coronaregels zijn opgeheven. Nú het moment. Ga slank en fit de zomer in! Ik ga je helpen door middel van een eenvoudig te volgen stappenplan om regie te krijgen op je eetgedrag.

In haalbare stappen werk jij aan een gezonde leefstijl en een gezonder gewicht. Een paar kilo afvallen heeft al een positief effect op je gezondheid. Je gaat je fitter en zelfverzekerder voelen. In alle stappen krijg je voldoende vitamines, mineralen en overige voedingstoffen binnen om verantwoord af te vallen. Tijdens het stappenplan wordt gebruikt gemaakt van The 1:1 Dieet producten. Afslanken met maaltijdvervangers in combinatie met begeleiding is een groot succes. Gezond, gemakkelijk en effectief!

Wil jij ervaren wat coaching op (eet)gedragsverandering voor jou kan betekenen en wil je blijvend gewicht verliezen? Maak dan snel een afspraak. Ben je woonachtig in de Langstraat (omgeving Waalwijk, Drunen, Vlijmen, Heusden, Nieuwkuijk, Sprang-Capelle of zelfs Veen, Wijk en Aalburg? Dan woon je dicht bij mijn praktijk. Woon je verder weg? Geen nood! Ik bied ook online coaching aan. Begeleiding waar het jou uitkomt door simpel in te loggen via jouw laptop of smartphone.

Ben je benieuwd hoe het ervoor staat met jouw gezondheid? Kom dan langs voor een GRATIS lichaamsanalyse. Je wordt gewogen, we berekenen jouw huidige BMI en ik geeft je vrijblijvend advies.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak ga je naar www.1op1dieetwaalwijk.nl, Elzenweg 33D, Waalwijk. Telefoon 06 17 455 846

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen