In Schoenlapperslaand 2022 is van alles te beleven!

SCHOENLAPPERSLAAND – Een week geleden was de vraag mogen we….. Het antwoord kwam: we kunnen dus “gaon ut inhaolen!”

Zondag de 20e hadden we de grote vergadering met alle aangesloten verenigingen om de puntjes op de i te zetten! We hebben hard gewerkt, samen met de gemeente en Horeca Waalwijk om een aangepast maar mooi programma te kunnen presenteren.

Op www.schoenlapperslaand.nl kun je het volledige programma vinden en een link naar de diverse programma’s vanuit de residenties. Ook vind je daar de webshop waar je de activiteiten in Schoenlapperslaand kunt ondersteunen met een donatie in het welbekende digitale builtje. Verder kun je er ook originele Schoenlapperslaand producten bemachtigen.

Officieel programma beknopte versie van C.C.V. Schoenlapperslaand 2022 (tijden zijn richttijden)

Zaterdag 26 februari 2022 starten we om 12.11 uur met het onthullen van het plaatsnaambord Schoenlapperslaand bij het Kapelleke aan de Kloosterweg door de Prins & Jeugdprinses. Daarna gaat het gezelschap naar het centrum van Schoenlapperslaand waar om 13.11 uur de officiële handelingen verricht gaan worden op het bordes van het “Huis van Waalwijk” met medewerking van Burgemeester Sacha Ausems.

Zondag 27 februari 2022 starten we om 14.11 uur niet met de optocht maar dun opstoet. Een dweiltocht door Schoenlapperslaand langs de carnavalshoreca. Hier zijn plattegronden / stempelkaarten beschikbaar met de deelnemers / route erop voor een mooie dweiltocht langs 9 residenties!

Maandag 28 februari 2022 starten we om 13.30 uur bij de residentie van de jeugdraad, “De Mads” met een speciale kindermiddag waar de jeugdraad graag de kleinste schoenlapperkes en schoenlapperinekes ontvangt.

Dinsdag 1 maart 2022 is vanaf 21:30 verzamelen voor de sluitingsceremonie op het Raadhuisplein. Onder toeziend oog van Okke worden de stadsleutels ingeleverd en gaan we officieel afscheid nemen van een onverwacht presentje: carnaval 2022.

De C van Coro.. is dan vervangen door de C van Carnaval maar ben voorzichtig met het presentje. Let op elkaar en hou rekening met de ander, dan wordt het voor iedereen een prachtig feest.

Joep van den Hooven
Voorzitter CCV Schoenlapperslaand

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen