Casade plaatst rookmelders in alle huurwoningen

Foto: Pixabay

Dit jaar krijgen alle huurders van Casade rookmelders. De rookmelders worden tijdens het onderhoud of de vervanging van uw cv-ketel geplaatst. Staan deze werkzaamheden voor uw woning niet gepland in 2022, dan maakt Casade een aparte afspraak met u voor het plaatsen van de rookmelders. U krijgt automatisch bericht van de installateur.

Zo min mogelijk overlast voor u

Casade plaatst rookmelders op batterijen. Hierdoor heeft u zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden en is het niet nodig leidingen voor stroom aan te leggen.

U hoeft zelf geen batterijen te vervangen

Casade heeft gekozen voor rookmelders die een accupakket hebben met een levensduur van minimaal tien jaar hebben. Deze levensverwachting is hetzelfde als die van de rookmelder. U hoeft daarom zelf géén batterijen te vervangen. Na tien jaar vervangt Casade de rookmelder door een nieuwe.

Vertraging

Door de huidige krapte op de arbeidsmarkt en leveringsproblemen bestaat de kans dat niet in alle woningen voor 1 juli 2022 rookmelders geplaats kunnen  worden. Het kan dus voorkomen dat uw woning na die datum aan de beurt is. Casade streeft er in ieder geval naar eind van het jaar in al onze woningen rookmelders aan te brengen.

Lees ook: Rookmelders per 1 juli 2022 verplicht


  • Begin de dag met de nieuwsbrief van Waalwijk.nieuws.nl. KLIK HIER en meld je aan!
  • Elke morgen verzenden wij 4.500 nieuwsbrieven.
  • Elke dag worden er gemiddeld 30.000 artikelen gelezen.
  • Volg Waalwijk.nieuws.nl ook op Facebook, Twitter en Instagram.
  • Adverteren op Waalwijk.nieuws.nl? KLIK HIER voor meer info!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen