Afvallen met een gewichtscoach? Het is ontzettend doelgericht en effectief!

Foto: 1op1dieet

WAALWIJK – Je hebt al zo vaak een poging gedaan om gewicht kwijt te raken en je bent door al dat geploeter de moed verloren. Er zitten zoveel dingen achter je eetgedrag die je in je eentje niet (meer) zo scherp ziet. Het punt is: Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Je hoeft er niet alleen voor te staan, ook als het gaat om afvallen.

En vraag jij je af of het 1op1dieet wel bij jouw leven past? Ik kan je alvast vertellen dat het 1 op 1dieet 7 verschillende stappen heeft waardoor er altijd een stap tussen zit die bij jouw leefstijl past. Het is niet alleen geschikt voor vrouwen maar óók voor mannen.

Samen maken we een plan om jouw doel te bereiken. Met een eetschema gaat het makkelijker en houd je het langer vol. Het plan bestaat uit een combinatie van gezonde voeding en maaltijdvervangers. Op deze manier krijg jij alle benodigde voedingsstoffen binnen en het zorgt ook nog eens voor gemak. Tijdens onze contactmomenten bespreken we hoe we de oorzaak van de ongewenste kilo’s kunnen aanpakken zodat je in de toekomst niet in dezelfde valkuil valt. Je ontvangt handige tips en lekkere, gezonde recepten. Wekelijks houden we jouw voortgang goed in de gaten en passen het plan aan indien nodig.

Wil jij ervaren wat coaching op (eet)gedragsverandering voor jou kan betekenen en wil je blijvend gewicht verliezen? Maak dan snel een afspraak. Ben je woonachtig in de Langstraat (omgeving Waalwijk, Drunen, Vlijmen, Heusden, Nieuwkuijk, Sprang-Capelle of zelfs Veen, Wijk en Aalburg?) Dan woon je dicht bij mijn praktijk. Woon je verder weg? Geen nood! Ik bied ook online coaching aan. Begeleiding waar het jou uitkomt door simpel in te loggen via jouw laptop of smartphone.

Ben je benieuwd hoe het ervoor staat met jouw gezondheid? Kom dan langs voor een GRATIS lichaamsanalyse. Je wordt gewogen, we berekenen jouw huidige BMI en ik geeft je vrijblijvend advies.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak ga je naar www.1op1dieetwaalwijk.nl, Elzenweg 33D, Waalwijk. Telefoon 06 17 455 846.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen