Ford dealerschap Middelharnis overgenomen door Van Mossel

Impressie nieuwbouw Middelharnis
Foto: van Mossel

WAALWIJK – Ford Iriks in Middelharnis draagt per 31 januari haar officiële dealerschap over aan Van Mossel Automotive Groep. Vanaf deze datum zijn alle klanten van harte welkom in de nieuwe vestiging in Middelharnis.

Binnen het Van Mossel Ford-cluster zijn landelijk 14 vestigingen actief waaronder de verworven vestigingen van de afgelopen jaren in Limburg, Noord Brabant en Zeeland. Door de nieuwe vestiging in Middelharnis wordt de bestaande regio van het Ford cluster op sales- en aftersalesgebied uitgebreid. Van Mossel is reeds aanwezig in de regio met het merk Opel. De nieuwbouw in Middelharnis omvat niet alleen een gloednieuwe Ford vestiging, maar ook een nieuwe Opel vestiging en een vestiging specifiek gericht op occasions.

Eric Berkhof, CEO Van Mossel Automotive Groep: “We verwelkomen de klanten met open armen bij de nieuwe vestiging in Middelharnis en vertrouwen er op dat zij hun weg ernaartoe snel kunnen vinden. Tezamen met factoren als inkoopvoordelen en schaalgrootte zullen zij voortaan alles op het gebied van automotive onder één dak vinden in Middelharnis.”

Over Van Mossel Automotive Groep

De Van Mossel Automotive Groep is in ruim 70 jaar tijd uitgegroeid tot een topspeler binnen de automotive van Nederland. Het bedrijf telt circa 300 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Seat, Škoda, Peugeot, Citroën, DS, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford, Opel, Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Vans & Trucks, Smart, Fuso, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Alfa Romeo, Jeep, Renault, Dacia, Nissan, Mitsubishi, MG, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Maxus, Suzuki en Isuzu. Verder exploiteert zij 7 (Mega) Occasion vestigingen en heeft zij een eigen landelijk opererende keten van schadeherstelbedrijven. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. International Car Lease Holding, met een wagenpark van circa 94.000 voertuigen en behorend tot de top van leasemaatschappijen van Nederland, maakt ook deel uit van de Van Mossel Automotive Groep. De onderliggende labels zijn Van Mossel Autolease, Van Mossel Privélease, DirectLease, Westlease en J&T Autolease. Met ruim 4.500 medewerkers realiseert de groep een omzet van circa €3,5 miljard op jaarbasis.

 

 

 

Cookieinstellingen