Happy New You! Gun jezelf een nieuw begin!

Foto:

WAALWIJK – Gefeliciteerd met je goede voornemen om te gaan afvallen. Ik ga je hierbij helpen! Bij het 1 op 1 Dieet in Waalwijk ligt de focus op gezonde voeding gecombineerd met The 1:1 Diet maaltijden. We gaan verantwoord afvallen om vervolgens bewust te kunnen gaan genieten, zonder jojo effect! De nadruk ligt juist op het bereiken van dat gezonde eetpatroon.

Ik ben er om jou te helpen en te motiveren. Zowel tijdens als na het dieet. De hele periode van jouw afvaltraject begeleid ik jou. Het is mijn missie om het beste uit jezelf te halen.

Wanneer je jouw streefgewicht hebt bereikt kunnen we over naar de fase van gewichtsbeheersing. Ook dan ben ik er voor je, zolang als jij wilt. Is het voor jou geschikt? Zeker! Of je nu 3, 10 of 40 kilo wilt afvallen of wanneer je even niet meer weet wat voor jou een goed eetpatroon is, dan wil ik je daar als gecertificeerd The 1:1 Diet consulent graag bij helpen!

Gratis Cheque

Zet je goede voornemen om in daden. Als extra motivatie ontvang je in samenwerking met Sense Skin & Body in Waalwijk een cheque voor een Advanced Treatment t.w.v. 59,95*. Dit is een behandeling afgestemd op jouw huidtype door middel van een huidanalyse met reiniging, gezichts-, nek- en schoudermassage, masker én keuze uit epileren, harsen of wimpers of wenkbrauwen verven.

Locatie

Ben je woonachtig in de Langstraat (omgeving Waalwijk, Drunen, Vlijmen, Heusden, Nieuwkuijk, Sprang-Capelle of zelfs Veen, Wijk en Aalburg? Dan woon je dicht bij mijn praktijk. Woon je verder weg? Geen nood! Ik bied ook online coaching aan. Net zo effectief! Begeleiding waar het jou uitkomt door simpel in te loggen via jouw laptop of smartphone.

Informatie

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak ga je naar www.1op1dieetwaalwijk.nl, telefoon 06 17 45 58 46

Actievoorwaarden*

Je ontvangt een cheque voor een Advanced Treatment t.w.v. 59,95 bij Sense Skin & Body in Waalwijk maar dan zijn er een paar spelregels om rekening mee te houden;
• Je bent een nieuwe klant bij The 1:1 Diet met Henriëtte – Het 1 op 1 dieet in Waalwijk.
• Je mag natuurlijk zo snel mogelijk starten, maar als je agenda dat niet toelaat dan heb je nog de tijd tot en met 16 februari 2022.
• Start je na 16 februari, dan kom je helaas niet meer in aanmerking voor deze actie.
• Je volgt het afslankprogramma minimaal 4 weken aaneengesloten.
• Je hebt de 4 aaneengesloten weken uiterlijk op 15 maart 2022 afgerond.
• De cheque kun je niet inwisselen voor contanten.
• Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende acties.

 

 

Cookieinstellingen