Vacature: Gastvrouw / gastheer Inloophuis TOON

Foto: Inloophuis Toon

WAALWIJK – Inloophuis TOON zoekt per direct een gastvrouw / gastheer. Wil jij plezier en voldoening in je werk? Wil je jezelf verder ontwikkelen? Wil je werken in een leuk team? En ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als gastvrouw of gastheer ontvang je onze gasten. Jij zorgt voor een warm welkom. Je biedt een luisterend oor en gaat samen in gesprek. Jij kijkt wat een gast nodig heeft. Is er bijvoorbeeld behoefte aan een persoonlijk gesprek, informatie of zoekt iemand ontspanning. Jij kijkt hoe je iemand kunt helpen en vertelt over de mogelijkheden van ons Inloophuis. Verder beantwoord je de telefoon, helpt bij activiteiten en met (licht) huishoudelijke taken.

Wie ben jij?

Jij hebt een open houding, inlevingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden. Je kunt goed luisteren en bent betrokken. Jij laat gasten voelen dat ze er niet alleen voor staan. Je bent zelfstandig, kunt goed samenwerken en wilt jezelf ontwikkelen. Jij bent minimaal één dagdeel per week inzetbaar.

Wat levert het werk jou op?

Je werkt in een fijn team en wordt blij van de vele sociale contacten. Er zijn vele gezellige, maar soms ook moeilijke momenten. Jouw aandacht, inzet en steun is goud waard. Je krijgt een gratis basistraining en aanvullende scholingen, zodat je deskundig en vol vertrouwen aan de slag gaat.

Past deze vrijwilligersbaan bij jou?

Kom dan nu in actie. Stuur een mail naar [email protected] t.a.v. Tanja Pijpers. Als coördinator van Inloophuis TOON kijk ik ernaar uit kennis met je te maken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen