Kerstconcert Liedertafel ‘Oefening en Vermaak’ Waalwijk afgelast

Kerst 2019
Kerst 2019
Foto: Liedertafel 'Oefening en Vermaak'

WAALWIJK – Wat hebben we er naar uitgekeken: het Christmas and Opera concert wat we op 11 december gepland hadden!

In september jl. zijn we vol enthousiasme begonnen met het instuderen van het repertoire wat onze dirigent Carl van Kuyck daarvoor opgesteld had. En wat was het fijn om dat na al die maanden online repeteren weer live met elkaar in De Leest te kunnen doen! We waren er van overtuigd dat ons Kerstconcert door zou kunnen gaan en genoten iedere week van het samenzijn en -zingen. Maar helaas: de drie maanden repetitietijd bleken nét te kort om ‘alle puntjes op de noten’ te zetten, we hadden er geen goed gevoel over. De stijging van de coronabesmettingen en de onzekerheid over de verdere aanscherping van de maatregelen daartegen hebben ons uiteindelijk doen besluiten het concert af te gelasten.

Toch is er op dit moment ook goed nieuws: op 2 april 2022 hopen we in een opmaat naar Palmzondag en het Paasfeest een concert in de St. Jan de Doper in Waalwijk te kunnen geven. Belangrijk onderdeel van het repertoire die dag zal dan het ontroerende ‘Die Sieben Worte Jesu am Kreuz’ van César Franck zijn.
Verdere details zullen zo spoedig mogelijk op onze site www.liedertafelwaalwijk.nl geplaatst worden. Ook op Facebook en GOWaalwijk kunt u ons vinden.

We hopen van ganser harte u in april te mogen verwelkomen en wensen u alvast goede Kerstdagen toe!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen