Tweewekelijkse cijfers RIVM: 768 besmettingen in Waalwijk

Foto: Pixabay

Eerder deze week maakte het RIVM ook de actuele besmettingscijfers in Waalwijk bekend. Hieruit blijkt dat er in Waalwijk sprake was van 768 COVID-19 besmettingen in de periode van 10 november tot en met 23 november.

Dat is een flinke stijging vergeleken met de periode van  27 oktober t/m 9 november toen de teller in Waalwijk voor de twee weken op 363 besmettingen stond. Waalwijk volgt daarmee de stijgende trend in de besmettingscijfers. In de periode van 13 oktober tot en met 26 oktober was er sprake was van 140 besmettingen.

Er werden de afgelopen twee weken volgens de cijfers van het RIVM zes personen uit Waalwijk opgenomen in het ziekenhuis met corona. Er zijn volgens het RIVM de afgelopen twee weken geen personen overleden aan corona.

Vaccinatiegraad Waalwijk
Volgens het RIVM heeft in Waalwijk 86 procent van de volwassenen één prik gehad, terwijl 84 procent volledig is gevaccineerd. Van de twaalf- tot zeventienjarigen is in Waalwijk 70 procent deels gevaccineerd en 66 procent volledig. Van alle twaalf-plussers ligt de vaccinatiegraad daarmee op 85 procent voor één prik en 83 procent op twee prikken. Deze cijfers dateren van zondag 14 november.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden