Kerstworkshop bij Groei en Bloei De Langstraat op woensdag 15 december

Foto: Groei en Bloei de Langstraat

WAALWIJK – Nog zo’n 5 weken te gaan en het is Kerst. Tijd om je huis sfeervol en kleurrijk aan te kleden en dan mag een mooi kerststuk niet ontbreken. Nog leuker wordt het als je zelf een mooi kerststuk maakt en dat kan bij de kerstworkshop van Groei & Bloei op woensdagavond 15 december.

Dit keer staat een royaal tafelstuk op het programma, met een prominente rol voor zelfgestipte kerstballen. Esselyne Nieuwenhuizen legt je uit hoe dat stippelen in zijn werk gaat en daarna maak je met hulp van bloemschikdocente Yvonne Zwinkels het kerststuk, waarin de net gestippelde ballen een mooi plekje krijgen. Naast lekker veel kerstgroen worden er vooral witte bloemen en materialen gebruikt. Het te maken bloemstuk is zo’n 60 cm. groot, maar wil je een kleiner stuk dan kan dit naar wens aangepast worden.

  • Locatie: Buurtcentrum Bloemenoord, Bloemenoordplein 3, Waalwijk.
  • Het Corona Toegangs Bewijs is verplicht en wordt gecontroleerd bij de entree.
  • Aanvang: 20.00 uur, zaal open vanaf 19.45 uur. N.B. na 20.00 uur mogen er geen consumpties meer geserveerd worden, dus kom op tijd en bestel je koffie voor 20.00 uur.
  • Kosten: € 27,50 incl. alle te gebruiken materialen. Leden van Groei & Bloei betalen de gereduceerde ledenprijs van € 22,50.
  • Aanmelden: bij Yvonne Zwinkels, per mail naar [email protected]. Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt en vol is vol!

We denken dat met de huidige corona maatregelen en de nodige voorzorgen deze workshop veilig gehouden kan worden, uiteraard met in acht neming van alle RIVM maatregelen. Mochten de regels aangescherpt worden dan kan besloten worden om de kerstworkshop om te toveren tot een doe-het-zelf-gezellig-thuis workshop. In overleg kun je dan je workshoppakket met een uitgebreide handleiding erbij ophalen op een centrale plaats en ga je zelf thuis aan de slag. Zo geniet je dan toch van een mooi en feestelijk kerststuk.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden